14/10-09

Åååååh, jag blir bara mer och mer kär i min underbara lilla Pärla! Hon är ju bara helt underbaar!
Dollar är lite småkär i henne också ;-) Man ser allt hur han ligger och spelar sexig för henne! Haha.

Nu bor jag här i lägenheten med mina katter, min degu och papegoja. Papegojan åker ner till mamma och pappa i Gudö så fort som möjligt för hon får knappt uppmärksamhet av mig.

Igåår eller i förrgår gick både laptop och mobil telefon sönder tack vare mina underbara katter!
Satt och tittade på film när Pärla hoppade upp på bordet och välte glaset med svartvinbärs saft över hela laptoppen och telefonen! Underbart...

Så snart som jag har blivit frisk igen så kommer jag ta ner Lexie till lägenheten hos mig! Jag börjar sakna min Muschi... Pärlas möte med min brors hund (Kan man kalla det min foderhund?) gick jätte bra.
Tyzon sprang in i mitt sovrum för att hälsa på Dollar, Pärla blir lite rädd och fräser upp sig, Tyzon blir rädd och backar undan och sedan går allt jätte bra! Mötet med Flingan gick jääääättte jättee bra också. Flingan brydde sig inte ens om Pärla, haha. Däremot gick det inte såååå bra med Lexie med tanke på att hon är så jobbig mot katter... Hon vill ju leka med dem, och hon är ju sååå klumpig! Men Dollar beskyddar Pärla och efter att Pärla fräste lite mot Lexie gick det bättre än vad jag hade förväntat mig... :-) Pärla säger ju ifrån, det gör ju inte Dollar! Dollar är ju bara föör snäll... Han säger inte ens ifrån när Lexie sliter och drar i honom som hon gör när hon leker med Tyzon...

Pärla har hittat hem och nu är hon i full fart hela tiden! Det är som att hon visste om att hon skulle flytta till oss innan vi fick henne. Åsa (uppfödaren) har väl förklarat för henne att hon skulle flytta till oss, haha! :-)
Pärla är en riktig gnällspik! Hon gnäller och piper hela tiden. Hon ska prata helaaa tiden och hon charmar allt som kommer i hennes väg! Hon ligger ner och äter och dricker ur skålarna. Hon gör kullerbyttor hela tiden och hon piper hela tiden! Man ska alltid gå runt och bära på henne samtidigt som hon vill springa runt på golvet.
Hon är så gullig när det kommer människor. Då blir hon helt plöttsligt blyg! Inte tillbaka dragen, utan hon blir blyg! Hon påminner lite om skunken i Bambi, charmig men blyg!
Pärlas favorit plats är i min säng och på toaletten.
Katterna är så gulliga när båda två blir helt förtvivlade och jamar och letar efter mig när jag bara går och kastar sopporna eller går på toaletten :-)

Jag trodde att Pärla skulle följa efter Dollar, men nej, nej, om jag är i köket och Dollar är på balkongen så är hon med mig. Även om jag lämnar rummet mitt i leken så följer hon efter mig :-) Det gör Dollar också för det mesta men hon är extrem, och såfort jag står stilla och inte bär upp henne så börjar hon pipa och försöker klättra upp i famnen på mig!

Imorgon blir det storstädning!


   


♥ Kisses & Hugs,
             S.

2009-10-14 @ 03:29:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


041009

Ääääntligen har jag fått min älskade Pärla! Helt underbar är hon och det gick så bra mellan henne och Dollar :-)

Dollar blev rädd för henne, haha, men allt gick bra. Det ända som har hänt är att hon började pipa efter sin familj när vi satte ner henne på golvet och hon fräser åt Dollar så fort han försöker komma för nära och då backar han undan och sedan försöker han visa hur manlig han är, haha!

Dollar har sovit på min datorstol hela natten, som han alltid gör och lilla Pärla hittade vägen upp till min säng :-)

Utställningen gick jätte bra, kunde ha gått bättre men det gick bra. Hon förlorade mot en Europa Champion i 3-6 månader ställningen men domaren hade lite svårt att välja vem ha skulle ta, men han tog Europa Championen som var äldre, men jag måste säga att hon var en riktig go´bit :-) Men, men bättre lycka nästa gång, förmodligen i November :-)

Nu måste jag säga god morgon till mor & far och ta hand om katterna :-)
2009-10-04 @ 08:44:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


021009

Burrrrrr! Nu är hösten och ny vintern här... Åkte till lägenheten igår, gud så underbart. Det ända problemet med lägenheten atm (at the moment) är att det finns inga hyllor, garderobs dörrar osv. uppe så allt är en stooor röra, men idag eller imorgon kommer min kära bror hit och fixar alla borr grejer osv eftersom jag inte får leka med borren osv för mamma! Haha....

Imorgon blir det Top Cat kattutställningen i Bromma med min lilla Pärla, efter det får jag min ängel :-)


♥ Kisses and hugs,
              Lady Sophia ♥
2009-10-02 @ 10:28:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0