Katt-foton

Nu är allt städat och fint och Pärla hjälpte till att plocka undan och bädda medans Dollar hjälpte till att dammsuga :-)

PärlaDollarKommentarer
Postat av: Nina & Alvin

Alvin: Jag tror nog att du har rätt ;-)"Påse" på magen stämmer bra det. För tjock är han ju inte riktigt, revbenen känner man tydligt. Tack för svaret! :-) Har hört att ragdoll utvecklas under en lång tid.Tål att sägas hur många gånger som helst: Pärla är verkligen vacker!! Och Dollar med förstås ;-)

2010-03-15 @ 17:26:23
URL: http://alvintheboss.blogg.se/
Postat av: Sara och Ansgar

Mysiga kort! :)

2010-03-15 @ 18:00:06
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: Siri, Blueberry och Wildberry

Vilka fina bilder! /Siri, Blueberry O Wildberry

2010-03-15 @ 18:08:22
URL: http://www.sirioblueberry.blogspot.com
Postat av: Heidi,Kattfamiljen.se

Vilka fina bilder på både katter, ekorrar och fåglar :)Sv:Hihi ja Eddie är verkligen fluffig och underbar. Va skönt att dom tycker om snön :) det kan ju vara skönt med lite vinter promenader.

Folk är ju verkligen knäppa när det gäller värdet på djur. Klart man inte kastat bort flera tusen bara för katten dör. Man har ju fått uppleva en massa underbart med katten i flera år :) och skall man bara tänka på pengar så är det ju så att dör katten i förtid finns det ju något som heter livförsäkring.. Dock hoppas jag att jag slipper använda mig av den. Vill ju att mina pojkar blir gamla så länge dom mår bra såklart.

Ne precis man skall inte köpa katt om man inte är väldigt säker på att man vill tillbringa ca 15 år tillsammans med den.Man kan i så fall prova att vara jourhem eller liknande för att prova på katter.Frästen den där honkatten som skulle avlivas..Hörde du nått från dom sen?Aha då vet jag hur det ligger till med sugargliders. Söta dom såg ut. Nått annat djur som är otroligt söt är Afrikansk Pygméigelkott, skulle gärna skaffa en sån. Men sambon vägrar.

2010-03-15 @ 18:13:18
URL: http://kattfamiljen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0