17112009

Nu är hösten här, regnet bara öser ner och alla löv är gula och fula, det betyder att det bara är några dagar/veckor kvar till snö, blöööö.
Jag har stukat foten, typ, har fått gå runt i kryckor i flera veckor nu och längre tid med kryckor blir det :-(

Igentligen skulle mor och far ha Lexie eftersom jag har gjort illa mig men Lexie började löpa och pappas hund Whiskey blev helt tokig, som en vanlig brunnstig man haha, men i alla fall, eftersom mor och far inte orkar med Whiskeys gnäll och de vill inte riskera att Lexie blir dräktig så får ja ha henne nu, men jag lider inte så länge jag inte tänker på att promenera med henne i höstregnet med kryckor... Stackars mig! Haha.

Pärla växer så det knakar! Hon bara växer och växer, för fort! Kan hon inte vara denhär gulliga lilla ulltussen förevigt? :-( Och vilken liten slyna hon är! Man ser verkligen hur hon går runt och "bitchar" sig bakom ryggen på oss, hon är en riktig ögontjänare! Men det får man vara när man är så söt.
Pärla har fått sååå mycket päls på senare tid, synd bara att hon är en sådan lortgris, men även fast hon är helt jordig och sliten är hon en av världens vackraste! :-)

Dollar har gått ner några hg, han börjar bli smal! Jag känner mig som en riktigt elak matte som gör honom smal! Haha. Det är nog bäst för honom om han tappar ett kilo eller två.

För övrigt så börjar jag planera julpynt, lillhuset kommer bli sååå gylligt! Och jag väntar fortfarande på att någon ska hjälpa mig med mina garderober! Dörrarna ligger fortfarnde i kartongerna! :-(

Men, men, nu ska jag ta fram lite kläder till imorgon osv...


♦ Love,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0