21112009

God morgon! Jag vaknade för ca. 5 minuter sedan och nu ligger jag här på sängen och njuter av solen, mitt städade rum och April Stevens - Teach me Tiger, tillsammans med mina katter... mysmysmys!

Igår hände abosolut ingenting, helt dött var det, så jag fick lov att spela lite Sims 2 för att få tiden att gå... Sen senare på kvällen somnade jag till filmen "The Dentist" och så hade jag en jätte konsit dröm om min gamla skola, vi var möss och grejer, helt konstigt haha...

Katterna mår bra, alla mår bra, allt är bra, det är lite tråkigt hur bra allt är... YAWN!
Det här börjar bli lite halv tråkigt... Jag får väl somna om då... God natt ♥


♥ Lots of love, S
2009-11-21 @ 11:12:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19112009

Igår hade jag ett möte med rektorn, mina mentorer och skol kuratorn, som ett vanligt utveklings samtal fast viktigare... Vi pratade om min höga frånvaro osv.

Efter skoldagen gick jag till Swedbank i Haninge Centrum och mötte pappa, vi fixade ett nytt kort till mig och en ny dosa till honom. Jag får förmodligen mitt kort på måndag, sen ska jag förmodligen ut och shoppa! :-)
Jag och pappa åt dagens på krogen Viking i Handen och sedan gick vi in på bageriet brevid och köpte Napoleonbakelser, sedan åkte vi hem och när jag kom hem var mina garderobs dörrar uppsatta! Yippie!
Det blev jätte fint och efter att jag klistrade fast de svarta popstick blommorna från IKEA på den helvita dörren så blev det klockrent! :-)
Fikade med mamma, pappa och hans kompis vid köks bordet och fick reda på att Pärla hade hoppat ut ur mitt sovrums fönster medans jag var i skolan, men som tur var hittade en av grannarna henne och tyckte att det inte stämde att hon var ute, och så hade hon studerat henne när Pärla har suttit och spanat på balkongen så hon visste att hon var våran katt, stackars Pärla, mamma sa att hon var helt livrädd! :-(

Jag måste lämna in min sovrums matta på kemtvätt(?) Dollar kissade på den för länge sedan och sedan dess har den legat på balkongen, jag börjar sakna min matta... Sen ska jag köpa en till så blir det perfekt när jag rullar ut dem på mitt fina golv! :-)

Och jag vill bli kattuppfödare bara mer och mer! Låter inte "Royalicious Ragdoll's" bara sååå elegant? Det är liksom varmt, elegant men ändå inte stroppigt. Jag skulle älska att ha ett eget katteri, att få skapa och föravidare liv + så älskar jag katter! Jag önskade mig katt i 15 år och efter 15 år så köpte jag katt, halvt utan mammas tillåtelse, jag skulle bara ha en katt, det blev Dollar, min lilla prinskorv! Sen nu köpte jag en Ragdoll flicka, Pärla.

Haha, brevlådan är trasig så brevbäraren måste pressa ner posten i brevlådan. När jag och katterna låg på sängen i mitt sovrum och tittade på TV tillsammans så kom posten, katterna blev såå rädda! Dollar hoppade upp och stirrade vaktande ut i hallen och Pärla ställer sig upp, tittar ut mot hallen och morrar! Det var sååå gulligt. Jag tror att hon har vart för mycket med Lexie, haha.

Snart är det Jeff's födelsedag, han fyller 19 om bara några dagar... Då blir han en stor pojke! Min stora pojke! :-)
Men nu ska jag titta på Huset Anubis på Nickelodeon tillsammans med mina katter! ♥

 < Dollar & Pärla > 

Love, S
2009-11-19 @ 17:56:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17112009

Nu är hösten här, regnet bara öser ner och alla löv är gula och fula, det betyder att det bara är några dagar/veckor kvar till snö, blöööö.
Jag har stukat foten, typ, har fått gå runt i kryckor i flera veckor nu och längre tid med kryckor blir det :-(

Igentligen skulle mor och far ha Lexie eftersom jag har gjort illa mig men Lexie började löpa och pappas hund Whiskey blev helt tokig, som en vanlig brunnstig man haha, men i alla fall, eftersom mor och far inte orkar med Whiskeys gnäll och de vill inte riskera att Lexie blir dräktig så får ja ha henne nu, men jag lider inte så länge jag inte tänker på att promenera med henne i höstregnet med kryckor... Stackars mig! Haha.

Pärla växer så det knakar! Hon bara växer och växer, för fort! Kan hon inte vara denhär gulliga lilla ulltussen förevigt? :-( Och vilken liten slyna hon är! Man ser verkligen hur hon går runt och "bitchar" sig bakom ryggen på oss, hon är en riktig ögontjänare! Men det får man vara när man är så söt.
Pärla har fått sååå mycket päls på senare tid, synd bara att hon är en sådan lortgris, men även fast hon är helt jordig och sliten är hon en av världens vackraste! :-)

Dollar har gått ner några hg, han börjar bli smal! Jag känner mig som en riktigt elak matte som gör honom smal! Haha. Det är nog bäst för honom om han tappar ett kilo eller två.

För övrigt så börjar jag planera julpynt, lillhuset kommer bli sååå gylligt! Och jag väntar fortfarande på att någon ska hjälpa mig med mina garderober! Dörrarna ligger fortfarnde i kartongerna! :-(

Men, men, nu ska jag ta fram lite kläder till imorgon osv...


♦ Love,
2009-11-17 @ 18:44:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0