14/10-09

Åååååh, jag blir bara mer och mer kär i min underbara lilla Pärla! Hon är ju bara helt underbaar!
Dollar är lite småkär i henne också ;-) Man ser allt hur han ligger och spelar sexig för henne! Haha.

Nu bor jag här i lägenheten med mina katter, min degu och papegoja. Papegojan åker ner till mamma och pappa i Gudö så fort som möjligt för hon får knappt uppmärksamhet av mig.

Igåår eller i förrgår gick både laptop och mobil telefon sönder tack vare mina underbara katter!
Satt och tittade på film när Pärla hoppade upp på bordet och välte glaset med svartvinbärs saft över hela laptoppen och telefonen! Underbart...

Så snart som jag har blivit frisk igen så kommer jag ta ner Lexie till lägenheten hos mig! Jag börjar sakna min Muschi... Pärlas möte med min brors hund (Kan man kalla det min foderhund?) gick jätte bra.
Tyzon sprang in i mitt sovrum för att hälsa på Dollar, Pärla blir lite rädd och fräser upp sig, Tyzon blir rädd och backar undan och sedan går allt jätte bra! Mötet med Flingan gick jääääättte jättee bra också. Flingan brydde sig inte ens om Pärla, haha. Däremot gick det inte såååå bra med Lexie med tanke på att hon är så jobbig mot katter... Hon vill ju leka med dem, och hon är ju sååå klumpig! Men Dollar beskyddar Pärla och efter att Pärla fräste lite mot Lexie gick det bättre än vad jag hade förväntat mig... :-) Pärla säger ju ifrån, det gör ju inte Dollar! Dollar är ju bara föör snäll... Han säger inte ens ifrån när Lexie sliter och drar i honom som hon gör när hon leker med Tyzon...

Pärla har hittat hem och nu är hon i full fart hela tiden! Det är som att hon visste om att hon skulle flytta till oss innan vi fick henne. Åsa (uppfödaren) har väl förklarat för henne att hon skulle flytta till oss, haha! :-)
Pärla är en riktig gnällspik! Hon gnäller och piper hela tiden. Hon ska prata helaaa tiden och hon charmar allt som kommer i hennes väg! Hon ligger ner och äter och dricker ur skålarna. Hon gör kullerbyttor hela tiden och hon piper hela tiden! Man ska alltid gå runt och bära på henne samtidigt som hon vill springa runt på golvet.
Hon är så gullig när det kommer människor. Då blir hon helt plöttsligt blyg! Inte tillbaka dragen, utan hon blir blyg! Hon påminner lite om skunken i Bambi, charmig men blyg!
Pärlas favorit plats är i min säng och på toaletten.
Katterna är så gulliga när båda två blir helt förtvivlade och jamar och letar efter mig när jag bara går och kastar sopporna eller går på toaletten :-)

Jag trodde att Pärla skulle följa efter Dollar, men nej, nej, om jag är i köket och Dollar är på balkongen så är hon med mig. Även om jag lämnar rummet mitt i leken så följer hon efter mig :-) Det gör Dollar också för det mesta men hon är extrem, och såfort jag står stilla och inte bär upp henne så börjar hon pipa och försöker klättra upp i famnen på mig!

Imorgon blir det storstädning!


   


♥ Kisses & Hugs,
             S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0