Katt måste omplaceras

Läste på Catlifes blogg och Heidis blogg om en katt som måste omplaceras.
Så här lyder annonsen:

Vill du hjälpa mig?

På grund av att min pojkvän är allergisk måste jag med sorg i hjärtat hitta ett nytt hem till min sällskapssjuka katt Melvin. Melvin blir åtta år i år och trots sin feminina uppsyn med blå ögon och rosa nos är han kastrerad hankatt. Hans ursprung är höljt i dunkel men troligen är en av hans föräldrar Helig Birma. Till sin personlighet är Melvin tillgiven, sällskaplig och väldigt gosig – rör man honom så spinner han. Han har integritet och han tar sig an världen med viss försiktighet. Trots det är han nyfiken till sin natur och nya människor och ting intresserar honom. Under de sex år som jag har bott med Melvin har han aldrig bitit eller rivit någon, inte ens när han blir rädd eller trängd, vilket gör att jag tolkar hans ”väsen” som snällt. Melvin är svag för väskor, presentsnören och för att ligga tätt, tätt intill och bli klappad.

Melvin har varit innekatt länge och trivs med det, men han skulle nog inte ha något emot att då och då gå ut om tillfälle gavs. Hans förra ägare hade en katt till och enligt uppgift gick de inte så bra ihop. Jag tror därför att det är bäst om Melvin kommer till ett hem där det inte redan bor katter. Om du också är hemma mycket blir Melvin jätteglad!

Vi bor i Stockholm men kan hjälpa till med transport till andra delar av Sverige. Melvin är vaccinerad mot kattpest och kattsnuva och väger cirka 4 kilo. Priset är så klart inte viktigt utan att han får ett bra hem så trots att han är guld värd sätter jag priset till 50 kronor per tass. Om du inte själv kan ta hand om Melvin kanske du vet någon som vill? Alla tips emottages tacksamt på sarasattare@hotmail.com. Jag mejlar gärna fler bilder också! Tack! //Sara & Melvin


Kommentarer
Postat av: Modekatt

Oj vad tidigt du går upp :) själv så ska jag lägga mig strax har jobbat i natt!Stackars liten!Hoppas det finns någon snäll människa som vill ta hand om honom!!Jag förstår dig, själv så älskar jag allt som har med rosetter att göra :))

Ha en fin dag i dag!

2010-03-20 @ 08:30:01
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Inkan o Ligan

Hoppas du får ett hem sötnos hälsar Ligan.

2010-03-20 @ 08:46:09
URL: http://ligans.blogg.se/
Postat av: Siri, Blueberry och Wildberry

Gud vad sorgligt :( Tyvärr har vi fullt här, men vi ska höra runt lite. Man vet ju aldrig. Hoppas att det dyker upp något, det var ju en underbart fin misse :) /Siri, Blueberry O Wildberry

2010-03-20 @ 16:58:36
URL: http://www.sirioblueberry.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0