Mat vanor

Alla djur och människor är så olika, speciellt när det gäller mat.

Pärla, hon äter det mesta och hon kan äta hur mycket som hellst. Hon älskar fisk och skaldjur. Hon har börjat att äta mer stabiliserat så nu äter hon inte allt, utan bara allt ätligt och om hon är mätt så lämnar hon mat ibland, någonting som aldrig skulle hända förut.
Dollar, han är kräsen, fast ändå inte, han är inte förtjust i fisk och sånt men all sorts fågel, speciellt kalkon bröstfilé älskar han! Han äter tills han blir mätt men han lämnar alltid mat så han kan avrunda blötmaten med lite torrisar.
Lexie, hon äter allt, eller det mesta, och tills det tar slut. Favorit maten är all mat som vi tvåbenta äter men torrfoder går bra det också.
Flingan, hon är rund, kräsen och gillar kött, köttbullar, korvar och allt sånt, torrfoder går ner men det är ingen höjdare, en riktig godisgris är hon också. Frollic är nog ändå ett av favoriterna.
Whiskey, kräsen, kräsnare, Whiskey! ostmackorna ska vara perfekt tempratur, köttet ska vara av den finaste oxfilé eller en fin bit fläsk karré, maten ska vara dränkt i mjölk och tårta är mumms! Här slinker inga korvar eller köttbullar ner nej, det är man allt för fin för att äta men en stor kebab sitter fint!


                                                                                  Källa okänd.
Hur är era djurs matvanor?


Kommentarer
Postat av: Eva

hahahhah jag älskar att gå in och läsa dina inlägg,

man får sig nästan alltid ett litet skratt

2010-03-04 @ 15:11:08
Postat av: Sophia & Katterna

EVA: mamma, du skrattar åt allt spelar ingen roll om man säger skinka eller skratta inte så skrattar du. :) hoppas du har planerat god mat

2010-03-04 @ 16:15:40
URL: http://royalicious.blogg.se/
Postat av: junitjej

En sådan fin blogg du har!

2010-03-04 @ 17:00:43
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Heidi,Kattfamiljen.se

Ja det är verkligen så att både djur och människor är så olika med maten. Vissa är kräsna vissa glupska vissa vill äta ofta vissa vill äta sällan.

Våra katter verkar må bäst av att ha orijen framme hela tiden för dom hetsäter inte då och så får dom blötmat på kvällen. Eddie som är lägts i rang hade en tendens till att hetsäta innan så han spydde ofta lillen. Men Orijen mättar bra och finns alltid där så han verkar slappna av med ätandet nu.Sv: Haha så han är en liten toa polis Dollar.

Låter som Pärla verkligen tar saker med ro som ragdolls brukar göra ;)fast bra på att fixa uppmärksamhet. Eddie och Dollar har likheter. Eddie är också sån där som kan gå undan för att han vill att andra skall ha det bra.2010-03-04 @ 19:12:49
URL: http://kattfamiljen.se/
Postat av: Modekatt

Mina tjejer har alltid torrfoder framme, just nu är det mjau men innan så var det friskis indorrcats. Melissa äter blötmat 2-3 ggr per dag däremot Alissa kan äta blötmat en gång per dag & det är inte alltid hon vill ha. Sen så gillar Melissa nästan allt jag äter : fiberrikbröd älskar hon,bananer,risifrutti,läkerol (helt otroligt), majs ja en hel del egentligen som är inte alls bra för henne :)), men då får hon bara pyttelite eftersom jag kan inte låta bli att ge henne!

2010-03-04 @ 19:35:35
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Hehehe de e alldeles för roliga! Vem säger att katter ska bara äta katt mat? hihihi inte katterna i alla fall!

2010-03-05 @ 08:04:39
URL: http://modekatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0